Vacatures jeugdwerk

Martijn Berensen

In verband met zwangerschap en verhuizing van de huidige leiding zijn we per 1 januari 2018 op zoek naar volwassen leiding voor:

kindernevendienst groep 5 en groep 8

die één keer in de maand op zondagochtend tijdens de dienst met de kinderen willen optrekken.
Een meer uitgebreide taakomschrijving vind je op de site.
Opgave kan door te mailen naar: esthermollema@kpnplanet.nl

Ook zijn we per 1 januari 2018 op zoek naar 2 volwassen leiding voor:

club groep 5/6

De clubleiders hebben een belangrijke pastorale functie. Zij vervullen wat we noemen het 'basispastoraat';. Zij krijgen elk verantwoordelijkheid voor ongeveer 5 jongeren en proberen hen beter te leren kennen en hebben een signalerende functie voor kinderen die buiten beeld raken of problemen hebben. Een meer uitgebreide taakomschrijving vind je op de site. Opgave kan door te mailen naar: clubcoordinator.ngk@gmail.com

Graag wat doen in het jeugdwerk, maar liever niet als kindernevendienst- of clubleiding? We zijn nog steeds op zoek naar een lid of echtpaar dat zich voor de organisatie van één of meerdere activiteiten in het jeugdwerk willen inzetten (kamp, gezinskerstfeest, kinderprogramma startzondag e.d.). Opgave of meer info opvragen kan door te mailen naar: jantienekreijkes@gmail.com.