Trainingsdag kringleiders!

Dianne van den Berg-Bloemendal

Het Evangelisch Werkverband organiseert zaterdag 7 oktober in Harderwijk een trainingsdag voor kringleiders: 'Geloven in kleine kring' . Een landelijke trainingsdag om je toe te rusten voor deze taak in de gemeente. Ook als je een roulerend kringleider bent, of je inspiratie wilt opdoen voor nieuwe vormen of input voor jouw kring: van harte aanbevolen de trainingsdag te bezoeken!

'Geloven in kleine kring' is een trainingsdag met een scala aan workshopmogelijkheden om je visie op en vaardigheden voor de kleine kring verder te versterken.

Hoofdspreker is Ronald van der Molen, pionierbegeleider PKN namens het EW en auteur van o.a. het boek Plant een kerk.
EW-stafwerker ds. Jelle de Kok is gastheer.
Marcel & Lydia Zimmer zullen de momenten van aanbidding leiden.

Voor het gehele programma of opgave:

Van harte aanbevolen namens kringen@home!