Open Dag op Christelijke Hogeschool Ede

Open Dag op Christelijke Hogeschool Ede

Roel van Swetselaar

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de CHE biedt tijdens de Open Dag op zaterdag 4 november 2017. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. Je bent van 10.00-15.00 uur van harte welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt. Tijdens de Open Dag kan je een workshop van Het Studiekeuzekantoor volgen. In drie kwartier ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor het maken van een studiekeuze aan de slag.

De bachelor-opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management, Bedrijfskunde en HBO-ICT (wordt verwacht 2018).

Flexibele deeltijdopleidingen

Naast het programma voor de voltijdopleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten, waarbij de vernieuwde flexibele deeltijd bacheloropleidingen en Associate degree zich presenteren.  

Kijk voor meer informatie ​op www.che.nl/opendag

Contact

Scriba
 scriba@ngk-veenendaal.nl

Predikant
Dick Lagewaard
 predikant@ngk-veenendaal.nl
0318-555714

Redactie
 redactie@ngk-veenendaal.nl

Kerkelijk bureau
 kerkelijkbureau@ngk-veenendaal.nl

Technisch beheer website
 beheerder@ngk-veenendaal.nl

Kerkdiensten

De kerkdiensten worden gehouden in het Ichthus College, Vondellaan 4 te Veenendaal om 10.00 uur. 
Behalve in de zomervakantie organiseren we met grote regelmaat 's middags om 16.30 uur diensten van verschillend karakter.

Locatie van onze diensten

Ichthus College
Vondellaan 4
3906EA  Veenendaal

Location map
Go to top