Open Dag op Christelijke Hogeschool Ede

Roel van Swetselaar

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de CHE biedt tijdens de Open Dag op zaterdag 4 november 2017. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. Je bent van 10.00-15.00 uur van harte welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt. Tijdens de Open Dag kan je een workshop van Het Studiekeuzekantoor volgen. In drie kwartier ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor het maken van een studiekeuze aan de slag.

De bachelor-opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management, Bedrijfskunde en HBO-ICT (wordt verwacht 2018).

Flexibele deeltijdopleidingen

Naast het programma voor de voltijdopleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten, waarbij de vernieuwde flexibele deeltijd bacheloropleidingen en Associate degree zich presenteren.

Kijk voor meer informatie ​op www.che.nl/opendag