Michazondag

Suzanne Mak-Maaskant

Op zondag 15 oktober a.s. is het Michazondag. Op deze dag staan veel kerken stil bij 'goed en recht doen'.

Sinds een aantal jaar heeft de diaconie de gewoonte om op Michazondag een diaconale markt te organiseren. Het hoofddoel van deze markt is om diaconale betrokkenheid van gemeenteleden naar elkaar toe zichtbaar te maken. Een mogelijk bijgevolg kan zijn dat mensen enthousiast worden om ook actief te worden en/of zich aan te melden als donateur.

Misschien bent u ook betrokken bij een organisatie. We nodigen u/jou dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze diaconale markt. Graag uiterlijk 11 oktober a.s. opgeven via diaconie@ngk-veenendaal.nl

Hartelijke groet namens de diaconie,
Corrie Mooibroek
Renzo van den Berg