Kingdom come, 8 oktober, welkom

Kingdom come, 8 oktober, welkom

Dick Lagewaard

Hier nodigen Kees Kraayenoord en ik u nog eens uit voor de kingdom come avond. 

https://youtu.be/PWRpRrvOHfo

Dit stond al eerder op de site:

In Engeland bestaan ze al langer, kingdom come avonden, avonden waar verschillende kerken samen komen om voor elkaar te bidden en voor de gemeenschap waar ze wonen. De gemeente die hiermee begon (HTB) is ook de "bron" van de Alphacursus. In Mozaiek0318 werden al soortgelijke avonden georganiseerd binnen eigen gemeente. Nu is er van twee voorgangers het initiatief  om ieder jaar een avond te organiseren waar alle kerken voor worden uitgenodigd om hierin mee te doen.  

Er wordt gezongen, hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende tradities. Hierna wordt in blokken gebeden voor onderwerpen in de maatschappij. Deze gebedsblokken worden ingeleid door voorgangers van verschillende kerken die hiertoe zijn uitgenodigd. Er wordt gebeden in vormen die men zelf kiest: alleen of in kleine kringen. Aan het slot zal er weer een moment zijn van gezamenlijke aanbidding in liederen waarbij ook persoonlijk gebed (ministry) kan worden ontvangen. 

Binnenkort zal hier meer bekendheid aan worden gegeven in de plaatselijke kranten en andere media.

Doelstelling van deze avond, volgens de initiatiefnemers in Engeland: “Dit event is een manier om de Naam van Jezus te verhogen en te bidden dat zijn koninkrijk mag komen op aarde als antwoord op het gezamenlijk hierom roepen van de kerk van Christus.”

Iedereen is welkom in de Basiliek (Wiltonstraat) op zondag 8 oktober. Vanaf 19.00 uur is er koffie en we beginnen om 19.30 uur. De avond zal om 21.30 uur worden afgerond. 

Kees Kraayenoord (Mozaiek0318)

Dick Lagewaard (NGK Veenendaal)

Contact

Scriba
 scriba@ngk-veenendaal.nl

Predikant
Dick Lagewaard
 predikant@ngk-veenendaal.nl
0318-555714

Redactie
 redactie@ngk-veenendaal.nl

Kerkelijk bureau
 kerkelijkbureau@ngk-veenendaal.nl

Technisch beheer website
 beheerder@ngk-veenendaal.nl

Kerkdiensten

De kerkdiensten worden gehouden in het Ichthus College, Vondellaan 4 te Veenendaal om 10.00 uur. 
Behalve in de zomervakantie organiseren we met grote regelmaat 's middags om 16.30 uur diensten van verschillend karakter.

Locatie van onze diensten

Ichthus College
Vondellaan 4
3906EA  Veenendaal

Location map
Go to top