Jeugdteam

Alle activiteiten in ons jeugdwerk worden geleid door gemotiveerde mensen. De diverse onderdelen van het jeugdwerk  delen vaak dezelfde ruimte. Daarnaast is er voor goed jeugdwerk ook voldoende geschikt materiaal nodig, goede afstemming (praktisch en inhoudelijk), toerusting en voldoende financiële middelen. Daar is het jeugdteam voor. Verder is hun taak de leiding te motiveren en inhoudelijk te ondersteu­nen.
Het jeugdteam is te bereiken via de mail: jeugdteam@ngk-veenendaal.nl

De leden van het jeugdteam

Elk lid van het jeugdteam is verantwoordelijk en aanspreekpunt voor een specifiek onderdeel van het jeugdwerk. Deze is als volgt:

• Jacco van de Loosdrecht (jeugdouderling 12+) - Voorzitter
  • ​Martijn Berensen (jeugdouderling 12-)
  • Ada van Snippenberg - secretariaat / penningmeester
  • Jan den Hertog - clubwerk
  • Esther Mollema - kinderwerk
  • Elise Grutterink - Fireplace
  • Dirk en Jantine Kreijkes - activiteiten
  • Bas van den Berg - catechisatie

Jeugdwerker

Binnen onze gemeente is er ook voor 16 uur per week een jeugdwerker actief: Janneke Buitenhuis. Zij is te bereiken via jeugdwerker@ngk-veenendaal.nl

Kernteam jeugdwerk

Het kernteam jeugdwerk is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het jeugdwerk en houdt zich vooral bezig met visie en beleidszaken. Het kernteam jeugdwerk stemt af met de kerkenraad. In het kernteam jeugdwerk zitten de jeugdouderlingen en de jeugdwerker.