Visie

Als NGK Veenendaal ontmoeten we elkaar en richten ons samen op God.  Dat doen we in de samenkomsten en in kleine kringen bij elkaar thuis. Deze noemen we @home. Hier is voor iedereen een plek en komen we bij elkaar om te Groeien in Geloof, Gemeenschap en Getuigenis

Groeien in geloof
In de kleine kringen @home spreek je met elkaar over een thema, onderzoeken we de bijbel en leren we van  elkaar.

Groeien in gemeenschap
@home kennen we elkaar, voelen we ons vrij en delen we wat er speelt in ons leven.

Groeien in getuigenis
Vanuit de kleine kringen leren we om ons geloof handen en voeten te geven, ieder op de plek en wijze die God voor ons in petto heeft.

Thema boekje- en avonden

We werken met het thema-boekje van het Evangelisch Werkverband

Het team van @Home verzorgt thema-avonden waarmee verder gegaan kan worden in de kleine kringen @home. Koers houden voor vrouwen is hier een voorbeeld van. Tijdens de avonden wordt het thema door een spreker geïntroduceerd en kunnen de bestaande en nieuwe kringen @home aan de slag met het thema.

De 4 nieuwsberichten die verstuurd zijn