Introductie

Aanmelden

Wil je graag aansluiten bij een kring? Stuur dan een mail naar home@ngk-veenendaal.nl. Laat even weten wat je voorkeuren zijn qua kring en dagen dat je kunt. Ook zijn we op startzondag aanwezig na dienst om vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Na de startzondag zorgen we dat iedereen ingedeeld kan worden en zullen er hopelijk ook nieuwe kringen kunnen starten!

Thema 2018/2019

In het seizoen 2018-2019 gaan we met de kringen van @home werken met het thrma en bijbehorende boekje: "Sterk en Moedig als Jozua". Hoe je als kring de boekjes kunt bestellen lees je hier. Ook zijn de data bekend van de thema-bijeenkomsten die we dit jaar gaan organiseren. Noteer ze vast in je agenda. Later in het jaar wordt je hiervoor nog uitgenodigd

Visie

Als NGK Veenendaal ontmoeten we elkaar en richten ons samen op God.  Dat doen we in de samenkomsten en in kleine kringen bij elkaar thuis. Deze noemen we @home. Hier is voor iedereen een plek en komen we bij elkaar om te Groeien in Geloof, Gemeenschap en Getuigenis

Groeien in geloof
In de kleine kringen @home spreek je met elkaar over een thema, onderzoeken we de bijbel en leren we van  elkaar. 

Groeien in gemeenschap
@home kennen we elkaar, voelen we ons vrij en delen we wat er speelt in ons leven.

Groeien in getuigenis
Vanuit de kleine kringen leren we om ons geloof handen en voeten te geven, ieder op de plek en wijze die God voor ons in petto heeft.

Contact

Scriba
 scriba@ngk-veenendaal.nl

Predikant
Dick Lagewaard
 predikant@ngk-veenendaal.nl
0318-555714

Redactie
 redactie@ngk-veenendaal.nl

Kerkelijk bureau
 kerkelijkbureau@ngk-veenendaal.nl

Technisch beheer website
 beheerder@ngk-veenendaal.nl

Kerkdiensten

De kerkdiensten worden gehouden in het Ichthus College, Vondellaan 4 te Veenendaal om 10.00 uur. 
Behalve in de zomervakantie organiseren we met grote regelmaat 's middags om 16.30 uur diensten van verschillend karakter.

Locatie van onze diensten

Ichthus College
Vondellaan 4
3906EA  Veenendaal

Location map
Go to top