Hulp opbouw- en afbouw gezinskerstfeest

Martijn Berensen

We zoeken nog gemeenteleden die willen helpen bij de op- en afbouw van het gezinskerstfeest.
Het gaat om de volgende gevraagde hulp:

• voor de dienst: minimaal 5 buurtgroepleden (min. 16 jaar) die decor, hal, plein e.d. opbouwen
  • na de dienst: 5 buurtgroepleden die decorstukken, plein e.d. opruimen en aanvegen

Voor en na de dienst hoeven natuurlijk niet perse dezelfde mensen te zijn.
Men ontvangt van te voren een planning wie waar wordt ingedeeld wat betreft op- en afbouw en er wordt zo veel mogelijk in duo's gewerkt.
Dat is gelijk een mooie gelegenheid om elkaar als gemeenteleden beter te leren kennen!

Een en ander zal moeten gebeuren direct na de morgendienst van 24 december wat betreft de voorbereidingen.
De afbouw is gelijk na het gezinskerstfeest aangezien de volgende morgen de reguliere kerstdienst is.

Qua tijdsduur rekenen we op ongeveer een uur voor opbouw, de afbouw blijkt in de praktijk meestal een stuk sneller te gaan.
Afhankelijk uiteraard van hoeveel mensen zich opgeven.

Concrete vraag: wie meldt zich aan om het gezinskerstfeest ook dit jaar weer te laten slagen?

Opgave graag d.m.v. het doorgeven van voor- en achternaam via jeugdouderling12min@gmail.com

Jantiene Kreijkes (algehele organisatie)
Netty de Visser (decors, kostuums e.d.)
Anne van Engelenburg (script en regie)