Gezocht deelnemers BHV-training

Christine Marck-Apperloo

Deelnemers voor BHV-training gezocht

Vanaf oktober gaat een aantal leden van onze kerk deelnemen aan een training voor BHV-ers. Deze training bestaat uit een deel e-learning waar je zelfstandig in je eigen tempo doorheen gaat. En daarna uit een dagdeel praktische training.  De cursus gaat over levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator) en wordt afgerond met een BHV-certificaat.

Heb jij/heeft u interesse om BHV-er in onze kerk te worden, dan bestaat de mogelijkheid om (gratis) deel te nemen aan deze training. Het huidige BHV-team (dat nog in oprichting is) kan nog uitbreiding gebruiken. Neem bij interesse en/of vragen vooral contact op met één van ons voor meer informatie of om je aan te melden. Doe dit dan wel uiterlijk 1 oktober aanstaande.

Vriendelijke groet,

Carry Rietveld, Christine Marck, Joelle Renger, Alice den Hertog, Willine van den Brink, Marco van Voskuilen