Gezinskerstfeest (dit weekend aanmelden!)

Anne van Engelenburg-Blotenburg
Wat al eeuwen is beloofd…

Kerst 2017

Ook dit jaar willen we weer een geweldig gezinskerstfeest organiseren.
Een avond, niet alleen voor gemeenteleden maar juist ook voor zoekenden.
Door de theatervorm wordt het gemakkelijker om de kerk binnen te komen en zo het goede nieuws te horen van Gods liefde voor de wereld.

Het mooie van dit gezinskerstfeest is dat het echt een gemeente-gedragen project is. Als NGK slaan we de handen in elkaar en zetten allemaal ons talent in wat we van God hebben ontvangen. Niet om er een feestje voor onze eigen club van te maken maar juist om een uitgestrekte hand te zijn en een licht in de nacht.

Daarvoor hebben we ieders talent nodig. Toneelspelen, muziek maken, zingen, dansen, helpen met decor, kleding, beameren, licht of geluid, regie, PR, flyerontwerp, catering;als je weet dat je een talent hebt wat je kan inzetten bij dit feest: meld je aan!

Opgeven kan tot en met 8 oktober, via de mail of in de kerk. Bij Netty de Visser voor decor en kleding met handige, creatieve handen, bij Anne van Engelenburg voor toneel, zang, dans. Bij Jantiene Kreijkes voor regie, beameren, licht, geluid e.a.

Data:
5 november (na ochtenddienst): uitdelen en doornemen script (tot 13.30) in KND lokaal nr B014 of B016
3 december (na ochtenddienst): kledingpasmoment in KND lokaal nr B014 of B016
17 december (na ochtenddienst): generale repetitie (tot 14.00)
24 december: beschikbaar vanaf 14.00 tot en met kerstavond

Anne van Engelenburg, Engelenburg1@casema.nl.
Netty de Visser, netty.d.v@kpnmail.nl
Jantiene Kreijkes, jantienekreijkes@gmail.com