Gevonden voorwerpen kamp

Martijn Berensen

Na het kamp zijn een hoop kleding en andere voorwerpen blijven liggen. Zie foto. Aanstaande zondag liggen de gevonden voorwerpen op het binnenplein in het Ichthus. Herken je iets op de foto dat van jou is en ben je as zondag niet in de dienst? Stuur even een berichtje naar jeugdouderling12min@gmail.com wanneer je het op komt halen. Ook is per ongeluk door iemand een verkeerde slaapzak meegenomen. De bewuste slaapzak is blauw van buiten, groen van binnen. Graag aanstaande zondag meenemen naar het Ichthus, zodat deze terug kan naar de eigenaar. In ruil daarvoor krijg je de gevonden blauwe slaapzak terug. Bedankt alvast!