Droomdienst op 24 september 2017

Gert van Asselt

Afgelopen seizoen zijn we gestart met het houden van de Droomdiensten. We zijn God dankbaar voor de prachtige diensten met elkaar waar veel ruimte was voor aanbidding, stilte, getuigenissen en gebed. We zijn blij dat we ook dit seizoen weer een aantal Droomdiensten mogen gaan organiseren. De eerste zal zijn op zondag 24 september in de aula van het Ichthus College, aanvang 16:30 uur.

Bij de Droomdiensten, die uit een droom van God zijn ontstaan, staan steeds de volgende elementen centraal: aanbidding, getuigenissen, aanbidding, gebed en zegen. Het is echt een dienst die we met elkaar houden en waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Er is een klein combo aanwezig voor begeleiding tijdens de aanbidding.

We hopen op prachtige Droomdiensten met elkaar waarin God alle ruimte krijgt om Zijn Koninkrijk verder te bouwen.

Iedereen van harte welkom!

Het Droomdienst team