BHV'ers gezocht

BHV'ers gezocht

Carry Rietveld-van Haaften

Al een aantal jaren draait een grote groep EHBO’ers een dienst op zondagmorgen om in geval van een calamiteit (flauwvallen, hartprobleem, een val, een breuk o.i.d.) snel te kunnen reageren.  Heel fijn, dat zoveel gemeenteleden zich daarvoor inzetten.

Daarnaast zijn we al geruime tijd bezig om ook een goed lopend bhv-team op te zetten.

Zaterdag 2 december was het dan zover: onder de deskundige leiding van Henk van Rossum zijn de basisvaardigheden van de bhv doorgenomen. Een stuk theorie maar daarnaast ook een praktijkdeel.

We hebben de nooduitgangen en vluchtwegen binnen het Ichthus verkend en geoefend met de diverse brandblusapparatuur. Henk, bhv-instructeur en gepensioneerd brandweercommandant, had een heuse vuurmaker op laten draven!

Echter, we zijn maar met een heel klein team: 7 waarvan er de komende maanden 2 op non-actief zullen staan. Daarom hebben we dringend versterking nodig. Heeft u een bhv-certificaat, meld u zich dan aan. Heeft u geen certificaat maar wilt u wel uw steentje bijdragen aan de veiligheid, dan bent u ook van harte welkom. Voor training wordt gezorgd!

Aanmelden: willinec@hotmail.com

Welkom!

Alice, Carry, Christine, Henk, Joelle, Marco en Willine

Contact

Scriba
 scriba@ngk-veenendaal.nl

Predikant
Dick Lagewaard
 predikant@ngk-veenendaal.nl
0318-555714

Redactie
 redactie@ngk-veenendaal.nl

Kerkelijk bureau
 kerkelijkbureau@ngk-veenendaal.nl

Technisch beheer website
 beheerder@ngk-veenendaal.nl

Kerkdiensten

De kerkdiensten worden gehouden in het Ichthus College, Vondellaan 4 te Veenendaal om 10.00 uur. 
Behalve in de zomervakantie organiseren we met grote regelmaat 's middags om 16.30 uur diensten van verschillend karakter.

Locatie van onze diensten

Ichthus College
Vondellaan 4
3906EA  Veenendaal

Location map
Go to top