Alpha Youth

Jacco van de Loosdrecht

Ben je tussen de 14 en 18 jaar en op zoek naar de zin van het leven?
Dan is de Alpha Youth wat voor jou!
Tien bijeenkomsten en een weekend om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Geen vraag is te gek.

Start: Woensdag 20 september of Donderdag 21 september
Tijdstip: 19.00 uur – 21.30 uur
Locatie: ‘Onder ons’, Fluiterstraat 26, Veenendaal
Contact en opgeven:  youthalpha.veenendaal@gmail.com

Oproep Alpha Youth Veenendaal
Op 20 en 21 september start Alpha Youth Veenendaal een cursus.
Vervolgens nog 9 keer op de woensdag- en donderdagavond.

Om de cursus te kunnen draaien zijn we op zoek naar mensen die zo’n 3 keer per cursus willen koken voor ongeveer 8 personen, op de woensdag of de donderdag. Het is de bedoeling dat je het eten thuis klaar maakt en om kwart voor 7 naar de locatie brengt. (Fluiterstraat 26, 'Onder Ons')

Ook zijn we op zoek naar mensen die thuis willen bidden, voor de Alpha Youth. Je ontvangt iedere week een gebedsmail van de woensdag of de donderdag groep, zodat je gericht mee kan bidden.
Voor meer informatie over het koken kun je mailen naar Trudi Noorlandt: g.noorlandt@filternet.nl
Voor meer informatie over de gebedsmail kun je mailen naar: youthalpha.veenendaal@gmail.com

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Jacco van de Loosdrecht, jaccojeugdouderling ngk@gmail.com