Berichten - juli 2017

Themaboekjes kringen@home te bestellen!

Zoals het kernteam kringen@home heeft aangekondigd, willen we komend seizoen met een thema werken in de kringen. Er is gekozen voor het boekje 'de hoop die in ons leeft' van het Evangelisch Werkverband. Voor meer informatie over het boekje of een proef-editie: http://www.ewv.nl/producten/ggg/de-hoop-die-in-ons-leeft 

Als kernteam hebben we inmiddels de eerste doos boekjes binnen! De boekjes kosten 8,95 euro/stuk. Deze kunnen besteld worden via home@ngk-veenendaal.nl.

Van harte aanbevolen!

Acteurs en Actrices gezocht

Met de zomer in ons hoofd lijkt de kerstgezinsgedienst nog ver weg...maar de voorbereidingen zijn alweer gestart! En daarbij hebben we uw en jouw hulp nodig! Lijkt het je leuk om mee te spelen in de kerstmusical? Meld je dan aan bij Anne van Engelenburg: engelenburg1@casema.nl of Jantiene Kreijkes: jantienekreijkes@gmail.com.

KAMP 2017

Het is bijna weer zover: Clubkamp 2017! Zet deze data alvast in je agenda:

22 september tot en met 24 september

Overige informatie volgt na de zomervakantie!

aanspreekpunt deze week

Gedurende de vakantieperiode zal niet standaard de predikant en wijkouderling uw aanspreekpunt zijn als er zich zaken voordoen die u met hen zou willen of moeten bespreken.

De ouderling van dienst, deze week br. Martijn Berensen, is voor die dingen bereikbaar die niet kunnen wachten totdat de predikant of uw wijkouderling terug zijn.

Van zondag 30 juli t/m 8 augustus kunt u hem bereiken op telefoonnummer: 06 14 90 69 53

 

Carry Rietveld

scriba

NGK website niet wijzigbaar van 10/7 - 13/7

Beste gemeenteleden,

De website gaat in onderhoud volgende week maandag 10 juli t/m donderdag 13 juli. Dit heeft te maken met extra mogelijkheden die op termijn toegevoegd gaan worden. Hierover volgt later meer informatie. Concreet betekent dit dat de website wel geraadpleegd kan worden (in de lucht blijft) maar wij als redactie volgende week geen aanpassingen kunnen doen aan de website dus u zit een weekje zonder nieuwsberichten. Ook wijzigingen in de ledenadministratie liggen een weekje stil.

De redactie

Contact

Scriba
 scriba@ngk-veenendaal.nl

Predikant
Dick Lagewaard
 predikant@ngk-veenendaal.nl
0318-555714

Redactie
 redactie@ngk-veenendaal.nl

Kerkelijk bureau
 kerkelijkbureau@ngk-veenendaal.nl

Technisch beheer website
 beheerder@ngk-veenendaal.nl

Kerkdiensten

De kerkdiensten worden gehouden in het Ichthus College, Vondellaan 4 te Veenendaal om 10.00 uur. 
Behalve in de zomervakantie organiseren we met grote regelmaat 's middags om 16.30 uur diensten van verschillend karakter.

Locatie van onze diensten

Ichthus College
Vondellaan 4
3906EA  Veenendaal

Location map
Go to top