Berichten - juli 2014

Werkzoekend en nu? De blik vooruit!

PDF icon Ontmoeting augustus Werkzoekend en nu.pdf

In de Bethel kerk (Spanjaardgoed 7) komen sinds anderhalf jaar werkzoekenden bij elkaar. De bijeenkomsten zijn iedere 1e en 3e woensdag van de maand.
Met koffie en thee wordt in een ontspannen sfeer kennis en levenservaringen gedeeld. Hierdoor kom je in contact met mensen die tegen dezelfde zaken aanlopen en bezig zijn met de vraag:‘hoe kan ik weer aan het werk komen’. Iedere keer zijn er 10-15 aanwezigen uit verschillende kerken en vaak een nieuw gezicht.
We ervaren deze bijeenkomsten als zeer positief.

In de bijlage de onderwerpen die we van plan zijn aan de orde te stellen in het komend half jaar.

Daarnaast is er altijd wel iemand bereid om naar jouw C.V. en motivatiebrief te kijken, je te helpen met (het aanmaken van) jouw LinkedIn profiel of je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.

Ben je ook werkzoekend? Ervaar hoe samen delen en elkaar bemoedigen, helpt de blik vooruit te houden.
Kom naar een van de bovenvermelde bijeenkomsten in de Bethelkerk op woensdagochtend van 10-12 uur. Je bent van harte welkom!
Heb je een vraag? Mail dan naar werkzoekenden@bethelkerk.nl. Bert Buiten of Roelof van de Horst (06-30228521) vertellen dan graag meer.